I Love House Music!!

I Love House Music!!

martes, 8 de febrero de 2011

 

1. Llegeix aquest text que parla sobre la felicitat, fes-ne un resum al teu blog, l'acompanyes d'una imatge significativa i fas una conclusió amb el que penses sobre el que és per a tu la felicitat.

RESUM

Hi ha persones que malgasten les seves vides en una recerca constant i estèril de la felicitat com estat gairebé permanent, amb la il·lusió quimèrica que algun dia la trobaran.També  hi ha persones a qui la vida posa a prova, una vegada rera una altra, amb dificultats greus i això pot ser motiu d'infelicitat. Però pens que l'actitud d'aquesta persona i  la manera de viure les coses pot fer-la més feliç que no una altra a qui la vida li ho hagi posat tot molt fàcil.Al llarg de les nostres vides anam perseguint aquest "fantasma" que anomenam felicitat.

 CONCLUSIÓ

Per a jo la felicitat es estar be amb tu mateix i que els teus amics y familiars estiguin bé.Pero tambe pots trobar la felicitat: trobant un treball o mirant una pelicula ,per jo la felicitat be i va , un sera mes feliç que un altre y un altre sera mes feliç que ell.

No hay comentarios:

Publicar un comentario