I Love House Music!!

I Love House Music!!

martes, 16 de noviembre de 2010

3. Ves a la pàgina següent: http://www.xtec.es/~eescola/cos/index.htm sobre les frases fetes del cos humà i intenta crear una història on n'apareguin deu. Les frases fetes que trobaràs duen el significat al costat.
Anar de ventre, Bullir la sang, Deixar-hi la pell, Omplir la panxa, Costar un colló, Estar fins als collons, Anar de cul, Córrer amb les cames al cul , Arrencar-se els cabells, Caure la cara 
 Macarrons amb saltxiches
En Roberto es va fer uns macarrons que ell no savia que estaven caducats amb salsa de tomatiga y moltes saltchiches al cap d´una estona es va omplir la panxa  i va a començar a anar de ventre , va començar a correr amb les cames al cul , li va a començar a bullir la sang quant es va seure al bater es va deixar-hi la pell , pareixia que una bomba atomica era en el seu estomag, va començar a arrencar-se els cabells era increible aquestos macarrons eren caducats fa dos anys, va començar a estar fins al collons , y les saltchiches eren verdes ala fi va acabar de evacuar le va costar un collo pero el va fer. Es va anar ala feina y va a començar a anar de ventre una altra vegada estava fet pols, va anar de cul tot el mon el mirava amb cara d´oi  li va caure la cara , ales dues hores que va acabar de fer de ventre el varen despedir , pobre Roberto.

No hay comentarios:

Publicar un comentario